< Terug naar overzicht

Interesse om jeugdtrainer of scheidsrechter te worden?

June 2, 2024

Het aantal leden bij FC Poesele is het voorbije seizoen sterk gestegen. Seizoen 24/25 starten we met meer dan 350 spelers!

We willen voorbereid zijn om de kwaliteit van onze clubwerking te garanderen in de toekomst. We zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde personen om enerzijds onze jeugdspelers te coachen. Anderzijds zijn we op zoek naar gemotiveerde spelers, ouders,... om onze jeugdwedstrijden in goede banen te leiden.

Vanuit de club word je hierin sterk ondersteund. Als toekomstig scheidsrechter word je bijgestaan door onze Referee Ambassador Andy De Ketelaere en Coördinator Jonas Goeteyn. Mooi meegenomen is ook de vergoeding per gefloten thuiswedstrijd.

Interesse om scheidsrechter te worden bij FC Poesele? Neem contact op met Jonas Goeteyn (jonasgoeteyn@hotmail.com).

Als jeugdtrainer word je ondersteund door onze ervaren coördinatoren (Sjoerd, Yves en Frederic) én trainers. We hebben een sterke mix van jonge trainers en ervaren, gediplomeerde trainers. Recent organiseerden we de trainersopleiding Initiator C op FC Poesele. 8 jeugdtrainers van FC Poesele deden mee aan deze opleiding en scoorden hun 1ste trainersdiploma!

Interesse om jeugdtrainer te worden bij FC Poesele? Neem contact op met Sjoerd Van de Walle (sjoerd.vandewalle@gmail.com).